28 Nisan 2017 Cuma

Sevgili Günlük | Yaz Gelmiş, Hoş Gelmiş♥

Merhabalaar! 
Bugün hava o kadar güzeldi ki kendimizi dışarı attık resmen. Nereye gideceğimizi şaşırdık güzel havayı değerlendirelim derken:)

Dün akşam annemle ayarlamıştık zaten Atatürk Parkı'na kahvaltıya gidelim diye.  Havayı güzel gören dışarı çıkmış. Çok doluydu ama yer bulduk neyse ki. Küçük bir kahvaltı sofrası kurduk. Ordan doğru eve gitmeyeceğimiz için alabileceğimiz en az eşyayı aldık yanımıza:)
Hafiften de rüzgar esiyordu. İşte tam istediğim hava! ♡ 
Parkı çiçeklendirmişler güzelce. İnsanın içi açılıyor, o kadar güzel olmuş ki:)
Kahvaltımızı yaptıktan sonra Hacı Bayram'a gittik:) 
O kadar huzurlu, o kadar güzel bir ortam vardı ki. Çalan ilahi müzikleri ve fıskiyelerin müziğe uygun dansı~ Ankara'ya yolunuz düşerse kesinlikle gitmeniz gerek. Bir de ramazan ayıysa eğer huzurunuz katlanıyor:) 
Tabii artık güzel havaya nasıl hasret kaldıysak, ordan doğru yürüyerek Sıhhiye'deki Sosyete Pazarı'na gittik. Kalabalıktan gezebildiğimiz kadar gezdik işte:) Bir süre sonra kendimizi zor attık dışarı. 
Küçük bir sırt çantası ve lacivert salaş bluz aldım. Keşke çantamın gerçek rengini gösterebilsem çok tatlı rengi var, ama ışıktan farklı çıkmış:) 

O kadar yorulmuşum ki dinlenip anca bilgisayarı elime aldım. Böyle yorgunluklar güzel, böyle yorgunluklar huzur veriyor insana. Eğer gece yastığa başımızı koyduğumuzda günü gülümseyerek hatırlayabiliyorsak ne kadar şükretsek az:)

İyi geceler 







5 yorum:

  1. Merhaba:) Balın kokusunda gördüm sizi. Ben de çok özledim dışarıda kahvaltı etmeyi. Şöyle açık havada, özgürce... Ama İstanbul'da zor. Eskişehir'de giderdik arkadaşlarımla. Çok da uygundu fiyatlar. Gerçi siz kendiniz hazırlamışsınız ama İstanbul'da ona da yer bulunmuyor. Çiçekler de çok iç açıcı gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. Böyle temiz havalar çok iyi geliyor insana gerçekten, fırsatını buldukça çıkmak lazım:) Yorumunuz için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. Aaa bende günlük yazıyorum böyle. :) Ama ben kısa günlük şeklinde yazıyorum. :)

    YanıtlaSil