21 Mart 2017 Salı

Ben Geldim!~♥

Merhabaa! Uzun zaman olmuş yazmayalı:)

Bu sene nedense bu kaçıncı hastalığım oldu. En sevmediğim şeydir hastalıkta boğaz ağrısı. Fazla uğradı bana bu sene. Çok şükür ki yatırmadı sonuncusu:))

Bugün evde ööyle kendi kendime vakit geçirirken Gülçin mesaj attı dışarı çıkalım bir turlayalım diye. Annemle ben de sanki onları bekliyormuş gibi hazırlanıverdik hemen:)) Çıktık klasik turumuza. 

Önce olmazsa olmazımız ipçiye gittik, eksik gedik bir şeyler vardı onları aldık. Annem Gülçinlerle çıkacağımız zaman hemen kumaşları çıkarır, onlara uygun bir şey alınması gerekiyorsa birlikte alırız. Onlara sorup alınca daha bir içimize siner:)) 

Lavanta kesesi yapacağız annemle, yazmayı düşünüyorum onu da buraya inşallah:)

Bugün salı pazarı vardı. Annelerimizin alacak şeyleri vardı, pazara da girdik. O pazarda bile ne anılarımız var bizim:) Okulun bahçesinin demirlerine dayadıkları kasalardaki sebzelerden meyvelerden alıp alıp yemekler yapar oyun oynardık tenefüslerde. Neyse ki pazarcı amcalarımız bir şey demezlerdi:))

Sonra pazarcılar tezgahların ışıklarını açmaya başladılar, akşam annelerimiz bizi okuldan alınca pazarı da dolaşırlardı:)) Aynı yerleri aynı kişilerle yıllar yıllar sonra dolaşmak farklı hissettiriyor:)

Ha bir de pazarda dolaşırken ilkokul Türkçe öğretmenimizi görmeyelim mi?:) 

Sanki bugün 8-9 yaşlarında çocuktuk da annelerimiz de bizi yanlarında pazara getirmişti:) Çünkü kaç yaşında olursak olalım aynı eğlenebilme potansiyeline sahibiz:))

Bir salı pazarı bile insana zaman yolculuğu yaptırabiliyor işte böyle:) Günümü mutlu ve huzurlu bitiriyorum çok şükür:)


İyi geceler






6 yorum:

  1. Ne güzel yazmışsın, huzur dolu :) çok eğlenceli ve eskiyi anmalı bi gün geçirdik yine :) dönüşte tekrar yapalım inşallah :) ♥

    YanıtlaSil
  2. Okudukça gülümsedim bende,anlatim şeker tadında olmus =)

    YanıtlaSil
  3. Hosgeldinn :) gecmisler olsun evet katiliyorum cok eglenceli yazmissin.Diğer lavanta keseli yazini merakla bekliyorum.El emegine bayilirimda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldumm:)) Çok teşekkür ederim en kısa zamanda yazacağım inşallah onu da:)

      Sil