7 Nisan 2017 Cuma

Sevgili Günlük ♡

Merhabaa! 
Hayırlı cumalar~

Bugün nasıl olduysa erkenden uyandım:) Hatta kendime inanamadım ama egzersiz bile yaptım. Her sabah uygulamaya çalışacağım artık:) Bir Kore günü etkinliğinde egzersiz yaptırmışlardı bize. Kore'nin ulusal egzersiziymiş. O zamanlar, bunu her sabah yaparım ya demiştim ama tabii ki yapmamıştım:) Bugün yaptım ama, hem eğlenceli de:) Durun size de göstereyim videosu aşağıda:)


Ne zamandır Gülçinlerle bir ev oturması yapalım diyorduk ama kısmet olmamıştı bir türlü. Bugün görüşebildik sonunda:) Hem de annesinin doğum günüymüş birlikte de küçük bir kutlama yapmış olduk 
Annemle küçük bir hediye götürmüştük, lavanta kesesi:) O da doğum günü hediyesi olmuş oldu:)

Şu meyve kanepelerini görünce aklıma küçüklüğümüz geldi yine. Çeşit çeşit kanepeler yapardı Gülçin onlara kalmaya falan gittiğimde. Ben de çok şaşırırdım nerden aklına geliyor da yapıyor böyle şeyler diye. O zamandan belliymiş hamarat olacağı demek:)) Hatta ondan görüp ben de yapardım. Şimdi de bir şey değişmedi, birbirimizden görüp görüp yapıyoruz her şeyi:)) 

Bu arada Gülçin, sizde de aklıma geldi de unuttum söylemeyi, hatırlıyor musun gecenin bir vakti bizde kanepe yapmaya çalışırken gülmekten hiçbir şey yapamadığımız günü? :)) 2004 senesiydi galiba. O günü ne zaman hatırlasam aklıma Bayhan'ın Popstar'da elendiği gelir bir de. Bunun konuyla alakası yok ama aklımda yer etmiş işte o gün bu şekilde:))

Bu arada sade Türk kahvesini benim gibi çok fazla içemeyenler müjde!:)) Hafif bir kahve yaptı bugün Gülçin. Tuğba Kuruyemiş'ten almışlar. Mirvari kahvesi. O kadar güzel ki tadı! Alacağım en kısa zamanda ben de :) Eğer normal Türk kahvesi sert geliyorsa kesinlikle denemelisiniz siz de:)
Akşam güneşinin güzelliğinde kahvemizi de içtik 

Sizlerin de haftası güzel geçmiştir umarım:) Hafta sonu da yağmur geliyormuş Ankara'ya. Aman diyeyim modumuz düşmesin ♡  

Yukarıdaki lavanta kesesinin yapımını anlattığım yazım:) → Kadife Kumaştan Lavanta Kesesi Yapımı 














8 yorum:

  1. Şu Koreli egzersizi ben de deneyim bakalım onda istikrarlı olabilir miyim :)
    Ay o günü hatırlıyorum gece boyunca gülmekten bi şey yapamamıştık, şimdi de nasıl güldüm yine :))) Bayhan elenmişti o gün, bizde derin iz bırakmış ben de hatırladım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene dene👍 Hem de karne günüydü😁 Nasıl iz bırakmışsa gün, her şeyi hatırlıyoruz😁

      Sil
  2. Böyle yıllarca süren güzel arkadaşlıkların olması ne kadar güzel... Bir araya gelince hatırlanacak, konuşulacak çok anı oluyor böylece. Arkadaşlığınız hiç bitmesin inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Kore egzersizi çok eğlenceli görünüyor ben de denerim inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett hem eğlenceli hem de basit görünse de etkili:))

      Sil
  4. egzersizi ilk denediğimde Ankara üniversitesinde bende bundan sonra yaparım demiştim.Tamamen aklımdan çıkmış. Hatırlamış oldum umarım bir yerden başlarım :)

    YanıtlaSil