11 Nisan 2017 Salı

Sevgili Günlük♥ | Sağlıklı Başlangıçlar~

Merhabaa! 
Güzel bir gün olsun hepimiz için:)
Ne zamandır sabahları yürüyüşe çıksam diye planlıyordum. Sonunda bugün gerçekleştirdim:) Hem artık erken kalkayım hayatım düzene girsin istiyorum hem de temiz hava almak ve sağlıklı beslenmek istiyorum. Ne zamandır zaten yediklerime dikkat ediyordum ama sağlıklı yaşamım bugün resmen başladı:)

Sabah 8'de gözümü zar zor açarak uyandım:)) Birkaç gün sonra alışırım diye düşünüyorum. Erken yatmaya başlarım zaten ister istemez:) Keçiörenliler bilir Atatürk Botanik Parkını:) Hep akşam yürüyüşleri ya da piknik yapmak için gidiyordum oraya ama ilk kez sabah yürüyüşü için gittim :) Sabah sabah ne kadar da kalabalık oluyormuş ora. Güneş yüzümü yakacak, kararcam diye söylene söylene gittim aslında ama bulduğum gölgeliklerden yürüdüm hep:)) Güneşi seviyorum ama belli bir seviyeye kadar. En iyisi bir şapka alayım ben yüzümü koruyabileceğim:)

 Yürürken gözüme ağaçlardaki çiçekler çarptı hep. Nasıl güzeller, rengarenkler! 🌸🌺 Dur dedim ben çekerim ki bunları. Ama hızımı kesmeyim eve gideceğim zaman çekeyim fotoğraflarını:))

Bir güzel de kahvaltı yaptım eve gelince:) Ramazan gelene kadar böyle devam etmeyi planlıyorum. Umarım her şeyde istikrarlı olduğum gibi (!) bunda da istikrarlı olurum:))

Mutlu günler hepinize 

5 yorum:

  1. Çiçekleri görünce nasıl içim açıldııı ♡♡♡

    YanıtlaSil
  2. Bana da hep öyle oluyor tam yürüyüşe çıkıyorum çekicek bir sürü gözüme takılıyor :D

    YanıtlaSil
  3. ne güzel karar o öyle,olur da uyanabilirsem sana eşlik etmek isterim ama henüz senin kadar istikrarlı değilim bu konuda =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok istikrarlı sayılmam ama bakalım elimden geldiğince artık:))

      Sil