27 Ağustos 2017 Pazar

İşte Öyle Bir Şey ♡

Merhaba! 
Tatil bitmek üzere artık umarım harika bir yaz geçirmişsinizdir ~
Son zamanlarda ne blog yazıları okuyabiliyorum ne blog yazmak için bilgisayar başına oturabiliyorum. Boş vaktim olmadığından değil ama sürekli aklım dolu olduğu için boş vakitlerimde sadece tavana bakmayı falan tercih ediyorum😅

Ben bu kadar atraksiyona alışkın değilim efendim artık düşünmekten içime kapandım iyice.
Havalar da serinledi bugünlerde. Daha bir rahatladım artık:) 

Kendime çok fazla vakit ayıramadığım için eksiklerim arttı ve alışverişe başladım mecbur:) Yine kendimi tutamayıp yaz kıyafetleri yerine sonbahar kıyafetlerini tercih ettim ama ne yapayım. Yazlık modeller ilgimi çekemedi bir türlü. Hem sonbahar da geldi sayılır:) Hazır bayram indirimleri de başlamışken Gratis'e attım kendimi. Alacağım çok bir şey yoktu aslında. Aşık olduğum rujumu kaybetmiştim ve yenisini almalıydım! Bir de fondöten:)

Aslında maybelline affinimat kullanıyordum ben ama artık o satılmıyor galiba bulamadım bir türlü. Ama karma ve yağlı ciltlere uygun olan başka bir fondöten aldım.
Bu da o bahsettiğim ruj ♡  Maybelline Matte 987 Smoky Rose. Çok doğal bir görünümü var. Öyle çeşitli tarzda makyajlar yapmadığımdan benim için çok kullanışlı:)
Diziler filmler izliyorum bir yandan da. Eğer başıma bir şey gelmeyecekse söyleyeyim, ben Yüzüklerin Efendisi'ni hiç izlememiştim:) Arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine başladım. 4 saate yakın olduğu için bir bölümü 2 güne bölerek izliyorum😅 Dün İki Kule'yi bitirdim. Bugün de son filme başlarım:)
Yine arkadaşımın önerisiyle Twenty Again adlı diziye başladım. Henüz bitirmediğim için yorum yapamıyorum ama merak ederseniz sizi şu yazıya yönlendireyim:) EnjoySarang
Bir de iş arıyorum. Beni en çok sıkan konu da bu işte. Eğer hiç iş tecrübeniz yoksa benim gibi, beni anlayabilirsiniz. Telefonum ne zaman çalsa geriliyorum kimin aradığını görene kadar. Hem arasınlar istiyorum hem de aramasınlar:) Öyle karmaşık duygular içindeyim yani:)

"Sevgili Günlük" tadında bir yazı oldu sanki. Kendi halimde yaşıyorum bu sıralar işte. Bu arada dizi-film önerilerine açığım. Özellikle de film:) 

Mutlu pazarlar! 🌸


2 yorum:

  1. Büyük bir Yüzüklerin Efendisi hayranı olarak, şaşırdım. Replikleri dahi ezberlemiştim. Bu arada merhaba :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar ,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil