22 Mayıs 2017 Pazartesi

Ankara Kahve ve Çikolata Festivali | Can Bonomo Konseri ♥

Merhabalaar! 
Yazmayalı uzun zaman oldu sanki:)
Uzun süredir pek bir etkinliğe katılmıyordum. Ya vaktim olmuyordu ya da gidesim. 18-21 Mayıs'ta Ankara'da kahve ve çikolata festivali vardı. Bundan tabii ki haberim yoktu. 20 Mayıs'ta Can Bonomo'nun Ankara'ya geleceğini öğrendiğim zaman haberim oldu. Kahve ve çikolata festivali kapsamında konsere gelecekmiş:) Normalde çok fazla kahve içen bir insan değilimdir. Eğer konser olmasaydı gitmezdim büyük ihtimalle ama konseri kaçıramazdım:)) 

Bu sene Ankara'da ilk kez düzenlenen bir festivalmiş. Önümüzdeki yıllarda devam edecekmiş:) Yoğunluk olarak kahve standları vardı. Kahveyle pek aram olmadığı için ikram edilen kahvelerden bir latte bir de dibek kahvesi içtim. Bana fazla fazla yetti:))
Kahve ve çikolata dışında çeşitli aksesuarların satıldığı standlar da vardı ama onları çekemedim çok kalabalıktı:)

Benim asıl mevzum akşamki konserdi tabii ki ♡ İçerde kısa bir süre vakit geçirdikten sonra konser alanına gittik. Yaklaşık iki buçuk saat kadar orda vakit geçirdik:))
Ne zamandır fırsat kolluyordum Can Bonomo Ankara'ya geldiğinde gidebilmek için. Kesinlikle beklediğime değdi:) O kadar güzeldi ki, bir saniye bile sıkılmadan bitiverdi konser:) Hareketli ve esprili kişiliğini de canlı canlı görmüş oldum, eğlendirirken güldürdü de, hayranlığım daha da arttı:)
Nasıl seviyorum nasıl 

Bu da güzel bir anı olarak kaldı bende ♡ 

Musmutlu günler! 

2 yorum: