1 Mart 2018 Perşembe

Mim | Seni Sen Yapan Sevdiğin Şeyler~♡


Merhabalar! 
Sevgili Deep beni mimlemiş ne de güzel yapmış:) 
Yazısı, okurken bana huzur verdi~
Yazarken de sevdiğim şeyleri tekrar hatırlayacağım ve bolca şükredeceğim gibi geliyor:)
Deep'in mimi için şuraya Tık Tık♡

O zaman mimi tuttum, istop dedim ve başlıyorumm:)
Sevdiğim şeylerin en başında ailem ve ailemle vakit geçirmek geliyor. Sevgi kelimesi benim için ailemi ifade ediyor ilk olarak:)
Hediyeleşmek♡ Beklenmedik hediyeler almayı ve beklenmedik hediyeler vermeyi seviyorum. Özellikle el emeği olanlar. Küçük olsun, el emeği olsun:) Düşünüldüğünü bilmek bile yetiyor insana:)

Günlük yazmak~ İlkokuldan bugüne günlük yazıyorum ve birçok günlük biriktirdim~ Bazen okuyup anılarda kaybolmak iyi geliyor. Şu anı unutturuyor~
Ve doğa! İnsanı doğa iyileştiriyor, insanın doğaya ihtiyacı var:)♡ Ağaçların, yeşilliklerin, kuş seslerinin arasında bir yürüyüş kime iyi gelmez ki?:)
Köy havası, soba, sobada patates közlemek!
Heyecanla beklediğim filmi sinema salonunun en sevdiğim koltuğunda izlemek
Tabii ki söylemeden edemeyeceğim, sonbahar! Canım sonbahar♡ Her yerin sarının ve kahverenginin tonlarına büründüğü mevsim bana her zaman iyi geliyor:) Kasım'da doğduğumdan mıdır bilmem, serin havanın ve sonbaharın aşığıyım:))
Bu sıralar biraz sıkılmış olsam da örgü, kanaviçe, yapabildiğim el işleri yani:) Özellikle bunalımlı dönemlerde çok işe yarıyor:)
Durun şunu unutmayayım, Harry Potter! Yaklaşık 9-10 yaşlarımda başlayan Harry Potter serüvenim, seri bitmiş olsa bile devam ediyor. Beni ben yapan şeylerden bahsederken bunu atlarsam olmazdı:))
Korece öğrenmek! Tamam sevmeme rağmen istediğim seviyeye gelememiş olabilirim ama bu sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor:')
Dans etmek! İlkokul ve lise hayatım boyunca halk oyunları ekibindeydim. Üniversitede kısmet olmadı biraz pişmanım bu konuda. İtiraf edeyim bazen eski oynadığım oyunları kendi kendime oynuyorum müziğini açıp:) İlla koreografi olmasına gerek yok tabii ki. Evde yalnızken genelde oturarak müzik dinlemem ben:))
Yaşasın yemek yemek! Farklı lezzetler denemeyi ayrıca çok seviyorum. Farklı farklı ülkelerin de lezzetlerini tatmayı:) Hazırlaması hariç ama. Hazırlamayı sevmiyorum pek:)
Kola çekirdek! Arkadaşlarla parkta otururken olmazsa olmaz! Sırf kola-çekirdekle 5-6 saat muhabbet ettiğim arkadaşlarım var benim. İyi ki varlar!♡  Şimdi arkadaşlarımdan uzağa taşındığım için birden kararlaştırılan "Hadi Fatih Terim Parkı'nda kola-çekirdek yapalım" buluşmaları da yalan oldu tabii. Olsundu:') (Yoo ağlamıyorum)
Müzik dinlemek tabii ki. Bu arada şu an dinlediğim için söylemek istiyorum, türküleri de dinlemeyi çok seviyorum. Garip bir huzur veriyor bana. Mutlulukla karışık bir huzur. Öyle işte:) Hatta şu an dinlediğimi paylaşayım hemen:)

Kim bilir daha ne çok şeyi seviyorum, ne çok şeye mutlu oluyorum aklıma gelmeyen, çok şükür 

Ben de sizleri mimliyorum

Rengarenkyakamoz
Ruhuna Renk Kat
Kameri Şeyler
Ruhsa'dan İnciler
Küçük Hanım

ve mimi okuyup da katılmak isteyen herkes:)

Mutlu Günler!

10 yorum:

  1. Yaa dans etmek, sobada patates közlemek, doğa hepsi birbirinden harikalar :) Günlük yazmaya bende çok özenmişimdir ama bir türlü devamını getiremiyordum, sen ne güzel yapmışsın küçüklükten beri yazarak eminim seni en çok gülümseten şeylerden biridir ♥️ Çok güzel bir mim olmuş, bende kısa zamanda mimi tutup istop diyorum :) Koccaman sevgiler ♥️♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok eğlenceli oluyor gerçekten şimdi okuyunca😊 Çook teşekkür ederim bekliyorum senin yazını da o zamann😊💛

      Sil
  2. aaaay korece bişiler yazsanaaaa :) çekirdekle dedikoduuuu süpeer :) günlüklerini nerde saklıyoooon :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah hadi Korece konuşsanaa gibi oldu😄 Günlükleri normal dolabımda saklıyorum ya öyle gizlemiyorum pek😄

      Sil
  3. Sobada patatese vuruldum . En en sevdiğim şeylerden biri . Biz de sık sık yapıyoruz bunu . Mim yazını keyifle okudum . Çok güzel olmuş . :) Gerçekten de bazen hayat bizi yoruyor , çok boş anlamsız zannediyoruz ama elimize kağıt kalemi alınca sevdiğimiz ne çok şey olduğunu fark ediyoruz ...

    Musmutlu bir gün olsun , sevgiler . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm😊 Aynen mimi yazmaya başlarken ne seviyorum ki ben diye düşünmüştüm ama ne çok şey varmış😊

      Sil
  4. Bu güzel mime beni de mimlediğin için teşekkür ederimm :))

    Harry Potter 😍 Çocukluğum, gençliğim ve de geleceğim... Hala açıp açıp izlerim, vazgeçilemez bir tutku 😍 Bu arada Potter More'da Slytherin çıktım ama zaten en sevdiğim bina da Slytherindir benim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederimm😊
      Aynen aynen. Asla sıkılmıyorum, bıkmıyorum💛💛
      Pottermore'da Ravenclaw çıkmıştım ben😁

      Sil