25 Şubat 2018 Pazar

Bitmojinle Kendini Anlat!~~♡


Merhabaalarr!
Sevgili Kameri Şeyler'in bloğundaki tatlı bitmojilerini görünce aklıma gelen bir yazı oldu bu. Neden kendimi anlatmayım bitmojimle dedim:)
Öncelikle belirteyim ki ne kadar eşsiz(!) bir yüzüm varsa, asla bitmojime benzeyemiyorum. Hatta bitmojimi yolladığım bir arkadaşım "Pembeler tamam da, bu pek sen değilsin ya" dedi:)) Uğraşa uğraşa anca bu kadar yaptık biz de:) İdare etcem artık, neden benim de bir bitmojim olmasındı? En fazla bu kadar benzetebildim ne yapayım:))
Şimdi nereden başlasam acaba:))

Akrep burcuyum. Ama Akrep dediysem o bildiğiniz Akreplerden değil ya. Bazen keşke öyle olsam diyorum. O hırs, o sivri dil bazen o kadar lazım oluyor ki:)) Yükselenim Oğlak. Ona uyuyordur belki özelliklerim:)


Öğrencilik hayatım boyunca okuldan ve ders çalışmaktan nefret ettim. Öyle ki ilkokulda çekindiğimiz "Okula Başladım" fotoğrafımda dudağımda kocaman bir uçuk var. Stres uçuğu:)) Şimdi eskisi kadar olmasa da hala pek sevmem ders çalışmayı. (Sevdiğim dersler dışında:)) )
Ama gelin görün ki hala çalışmak zorundayım:))

Ortalıkta mutlu mutlu gezerken birdenbire modum düşebilir ve ağlamaya başlayabilirim. Ruh halim o kadar değişken oluyor ki, gün içinde hem dünyanın en mutlu insanı olup etrafıma sevgi kelebekleri uçurup hem de dünyanın en mutsuz insanı olup içime kapanabiliyorum. İki modun arasında iipince bir çizgi var:)


Yağmuru ve serin havayı o kadar çok seviyorum ki. Bir de sakin sakin yağıyorsa çizmelerimi giyip kendimi dışarı atıp toprağın kokusunu ciğerlerime çeke çeke dolaşmaya bayılıyorum!:)


Hem her şeyden korkup hem de deli gibi korku filmi izleme meraklısıyım:) Ama yanımda biri olması kaydıyla:)) Korku filminin verdiği o adrenalini seviyorum. Hatta sinemada hiç korku filmi izlemedim. Kaliteli bir film çıkarsa gitmeyi düşünüyorum birgün:)

Eğer ölümüne uykum yoksa asla uyuyamıyorum. Yattıktan sonra en erken 1 saat sonra uyuyabiliyorum sanırım. Bu süre içinde sayacak koyun bile kalmıyor:) Ailede annemle bana verilmiş bu özellik. Kardeşimle babam yastığa 5 kala uyurlar hemen. Maşallah diyeyim nazarım değmesin:)

Akşam yatmaz sabah kalkmaz. İşte o benim. Bazen uykum olsa da direnirim uyumamak için. Sabah da böyle tek gözüm kapalı giderim gideceğim yerlere:) Ama erken uyusam bile sabah uyandığımda dinç olamıyorum hiç. Sabah neşesi denen şey yok bende. Bazen oluyor. O da ruh halime göre galiba bilemiyorum:)


Bu bana o kadar benziyor ki. Gördüğümde işte ben! dedim. Gece uyuyamadığım zaman yemeğe dadanıyorum ben de. Mutfakta ne bulursam yemeye kalkıyorum. Sonuç da bu oluyor tabii:) Gerçi normalde de yemeğe dadanıyorum. Genel olarak yemeğe dadanıyorum ben galiba:))

Bu yaşıma kadar hiç para biriktiremedim. Hep karar veriyorum bu sefer açmayacağım kumbarayı, kesin biriktireceğim diye ama sonuç hep hüsran oluyor:) Tek kullanımlık, sadece kırılarak açılan kumbaralardan almayı düşünüyordum ama bir süredir yine deniyorum bakalım, biriktirebilecek gibiyim bu sefer:)

Ve tabii ki müzik dinlemeye aşığız aşık Moralim bozuk olduğunda açıyorum bir şarkı kendime geliyorum. Mutluysam da açıyorum bir şarkı mutluluğumu katlıyorum. Dinlenmek istiyorsam yine açıyorum bir şarkı gevşiyorum. Her ortamda her durumda müzik dinleyebilirim:))

Bir de sinema tabii ki! Her filme çıkıp çıkıp gitmek istiyorum. Keşke hep güzel filmler olsa da her hafta gitsem! Bir de salon çok kalabalık değilse arkama yaslanıp sakin sakin film izlemeye bayılıyorum!:)

Bunu görünce "Aa Korecee" demekten kendimi alamadım:) 3-4 senedir Korece öğreniyorum ve hala nerede Korece bir yazı görsem heyecanlanıyorum. Hayatta severek öğrendiğim nadir şeylerden, hatta severek öğrendiğim tek şey galiba:)


O zaman tanıştığıma memnun oldum~♡
 Sizin de bitmojiniz varsa hadi siz de kendinizi bitmojinizle tanıtın~ Tanıtırsanız da yorum olarak yazın ki bloğunuza gelip okuyayım hemen:))

Mutlu Günler!

18 yorum:

  1. Aşırı eğlenceli olmuuşş
    En kısa zamanda ben de yapacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ oll♡♡ Hadi o zaman bekliyoruz😊💛

      Sil
  2. Ahahah çok tatlı olmuşş ❤ Bitmoji kullanmaya bayılıyorum gerçekten.. Beni sokakta görsem ''Aaaa Kamer?!'' diyebilirsin çünkü kıyafetten tut tipe kadar gerçekten benziyorum :D Hele o kırmızı şal yok mu.. ^^

    Ben bitmojiyi hep yazılarımda paylaşıyordum ama bu gönderiyi gördükten sonra dedim ki ''Hakkımda sayfasını düzenlemenin vakti geldi.'' :D

    Paylaşım ve öneri için teşekkürler! ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa teşekkür ederimm♡♡ Ahahah benim renklerim tuttu sadece sanırım,yüz hatlarım falan benzemedi pek😅 Evett yazılarında çok tatlı duruyorlar, çok güzel fikir bence^^
      Bekliyoruz o halde seninkini de~~

      Sil
  3. Çok eğlenceli bir yazı olmuşş, çoğunda kendimi gördüm resmen :)
    Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Çok keyifli bir yazı olmuş canım .

    YanıtlaSil
  5. tümüyle çok tatlıııııı yaaaa :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine yüreğine sağlık okurken keyif aldım
    👏👏

    YanıtlaSil
  7. baksanaaaa, seni mimliyorum bana neeee :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş çok beğendim.👍😂

    YanıtlaSil