16 Ocak 2017 Pazartesi

Planlar planlar...~~

Hala kar yağıyor mu oralarda? Ankara bugün de karlıydı:) Bu kış çok erken başladı. Soğuklar da hemen gitmeyecek gibi duruyor:)
Kış mevsimiyle aram iyi olduğu için ben tadını çıkarma kısmındayım~ Her anımı değerlendiriyorum. Dışarı da çıkıyorum,evde yapacaklarımı da bir düzene koyup yapıyorum:) Hiçbir anımı kaçırmak istemiyorum. Yaz mevsiminde ben genelde sıcaktan kendimi kaybettiğim için hiçbir şey yapamıyorum ve bu güzel kış günlerine kalıyor bazı şeyler:)
Ben de kendime 2017 planı yaptım~ Bir ajandamı tamamen bu yıla ayırdım ve bu seneki anılarım,yaptıklarım ve yapacaklarımla dolacak olan çok güzel bir ajanda olacak inşallah:)

Burası da benim için bir motivasyon kaynağı olduğu için paylaşmak istiyorum planlarımı~ 

    Öncelikle uykumu düzenlemeye karar verdim~ Bu konuda çok istikrarsızım:( Ne kadar erken kalkarsam kalkayım gece canım hiç uyumak istemiyor uykum gelse bile. Ama bunu yeneceğim bu sefer:))

    Okuma listesi yaptım kendime bir de. Okumak isteyip de ertelediğim birçok kitap var. Ya da ön yargıyla yaklaştığım, okursam sıkılacağımı düşündüğüm kitaplar. Bu sene hepsini okuyacağım, kararlıyım:)) En zevk alarak okuduğum kitaplardan başlamaya karar verdim. Agatha Christie kitapları bana her zaman çok sürükleyici ve merak uyandırıcı gelmiştir:) Listeme onun okumadığım kitaplarını yazdım ilk olarak:)

    Film ve dizi listeleri de yaptım tabii ki:) Tekrar izlemek istediğim diziler, filmler de yer aldı bu listemde:) İzledikçe, filmi izlediğim tarihi de listede yazıyorum yanına:) Tarih yazmak gibi bir takıntım var benim. Elime geçen birçok şeyde o günlerin tarihleri yazılıdır. Uzun yıllar sonra gördüğümde iyi oluyor:)

 Kendime verdiğim öğütler de var:) Ajandamı açtıkça gözüme çarpsın,okuyayım,beni motive etsin diye:)) İnsanı kendinden daha iyi kimse tanıyamaz,zayıf yönlerimizi bizden başka kimse bilemez:) Kendimizi en iyi biz motive edebiliriz. O yüzden siz de yazın kendinize motivasyon sözleri, açın okuyun bazen. Çok iyi geliyor:))

   Mart ayında Korece yeterlilik sınavı var. Geçen sınavda maalesef istediğim puanı alamadım,bu sefer istediğim puanı almak istiyorum. O yüzden önümüzdeki 2 ayı iyi değerlendirmek için de plan yaptım:) Bugün uygulamaya koyuldum:))

Bu arada,kendime not: Telefonla çok vakit kaybediyorsun,dikkat et!

Sizin de kitap, dizi, film önerileriniz varsa söyleyin hemen ekleyeyim listeme:) 
Çünkü artık güzel olan hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorum~♥

4 yorum:

  1. Sanırım bu notunuzu çoğu insan gibi bende değerlendireceğim.İnsanın ertelediklerini aklına gelmesini sağlayan bi yazı olmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşlerin bitsin de yeni mekanında daha güzel şeyler yap sen inşallah!:))

      Sil
    2. daha çok kitap okuyorum artık :) bazı şeyleri geciktirmeli de olsa yapıyorum yapmadıklarıma üzülmüyorum (Korece ÇAlışmak gibi).Yaptığım her şeyden keyif almaya başladım :) biraz bloger geziniyorum ama öğrenmek için :) ama sanırım en güzeli deneme yanılma olacak :)

      Sil
    3. Tabii kendi plan programın her zaman daha yararlı olur :) Ne güzel geç de olsa harekete geçmiş olmak:)

      Sil