20 Kasım 2016 Pazar

Fantastik Canavarlar!~

O çok özlediğimiz büyülü dünyanın içine tekrar giriyoruz! Fantastik Canavarlar bu özlemimizi gidereceğe benziyor~

Filme bugün gittim ve sıcağı sıcağına düşüncelerimi yazmak istedim:)
Öncelikle şunu söyleyeyim,film etkileyiciydi evet; ama bir Harry Potter etkileyiciliği aramadan ve beklentinizi o seviyede tutmadan izlerseniz daha iyi olur bence:) Zira bir Harry Potter değil. Bunu net olarak söyleyebilirim:) 
Film başlarken Harry Potter havası hissediyorsunuz zaten. Warner Bros logosunu görünce gözleriniz dolabilir şimdiden söyleyeyim:') 
Serinin başlangıç filmi olduğu için olsa gerek,bir süre filmi anlamaya çalıştım. İlk yarı bittiğinde evet filmi beğenmiştim ama büyük bir etkisi olmamıştı bende. İkinci yarıya umutlarımı tekrar yeşertip de girdim :)) Ve aradığımı ikinci yarıda buldum! Aradığımı bulamadığım kısmı da serinin ilk filmi olmasına veriyorum:) Efektleriyle, oyuncularıyla gerçekten iyi bir iş çıkarmışlar bence!

Hiç Harry Potter izlememiş biri de izleyebilir filmi tabii. Filme birlikte gittiğim arkadaşım hiç izlememişti ve bu filmi beğendiğini söyledi:) Ama izlemiş biri için çok daha heyecan verici:) Tanıdık isimleri, tanıdık büyüleri ve hatta müzikleri her duyduğumda çok heyecanlandım film boyunca:)
Ve Harry Potter izlemiş birinin aklında daha fazla soru işareti bırakan,serinin diğer bölümlerini merak ettiren bir film:)

Yani bence takdiri hakediyor~ Yorumlardan etkilenmeden filmi izlemeye gidip kendiniz değerlendirin derim:))

5 yorum:

  1. Çok heyecanlıı :) inşallah bu seriyi de hadi bi daha bi daha diye çekerler de uzunca sürer :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eveet!:) Beşleme olacakmış zaten daha uzun uzun izleyeceğiz yani:))

      Sil
  2. Çok heyecanlıı :) inşallah bu seriyi de hadi bi daha bi daha diye çekerler de uzunca sürer :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de tam bugün gidecektim son anda haftaya erteledim :) Sinemada fragmanı bile büyüleyiciydi Harry potter müziği eşliğinde. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Harry Potter'dan yakalıyor direk zaten😊

      Sil